Deze website is nog in vol in ontwikkeling. Je kunt wel alvast zoeken en boeken boeken via de vakantiethema's.

Griekse Evenementen (in Griekenland zelf)

Zodra we vernemen dat er ergens iets Grieks te beleven valt, laten we het je hier weten. Zowel evenementen in  Griekenland zelf maar ook indien er in Nederland een Griekse activiteit is. Daarbij hebben we wel jullie hulp nodig. Organiseer jij een Grieks uitje of evenement ? Laat het ons weten via het formulier onderaan deze pagina. 

Het "Take Off Summer Festival" in Malia op Kreta van 27 juni-3 juli

We kunnen we met enthousiasme aankondigen dat Take Off Festival terugkeert naar het prachtige Griekse eiland Kreta. Take Off brengt je, met tot wel 2000 anderen, enkele van de populairste artiesten en DJ's uit het hele VK, poolparty's, strandfeesten  en natuurlijk enkele van de meest legendarische en intieme bootfeesten in de Middellandse Zee. Met een focus op zowel muziek als ervaring, zal elk evenement gedurende de week op maat worden gemaakt om verschillende muzieksoorten de kans te geven. Laat Take Off Festival je de hele week een gave feestvakantie bezorgen, zodat je het meeste uit het leven haalt in de zomer van 2023, nu we eindelijk weer vrij kunnen zijn!


"Shapes Zakynthos" van 22-27 augustus

Het Ionische eiland Zakynthos is een prachtig, filmisch paradijs. Het water is er het blauwst , het zand is pijnlijk zijdeachtig en glad, alles ziet er surrealistisch uit. Het beroemdste strand Navagio won in 2018 'het mooiste strand ter wereld'. Er heerst daar een echt gevoel van harmonie en schoonheid. Muziek maakt ook een groot deel uit van de lokale cultuur en Shapes tilt het nog meer naar een hoger niveau door een geavanceerde en internationale smaak op het kleine eiland te introduceren.