Fly Drive

Dit is wel ons paradepaardje. Een fly drive om Griekenland te ontdekken. Het vergt enige voorbereiding en dus ook voorpret om uit te stippelen wat je allemaal wilt zien. Hoe fijn is het dat de basis dan al is geregeld: vlucht, autohuur zonder problemen, leuke accommodaties onderweg en een routebeschrijving die langs de leukste plekjes loopt. Bekijk de mogelijkheden en laat je fly drive door ons verzorgen.

Eerst even wat inspiratie voor een fly drive Griekenland.....

𝗙𝗹𝘆-𝗱𝗿𝗶𝘃𝗲 𝗠𝘆𝘀𝘁𝗶𝗲𝗸𝗲 𝗸𝗹𝗼𝗼𝘀𝘁𝗲𝗿𝘀 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝗔𝘁𝗵𝗲𝗻𝗲

Een unieke reis in ons aanbod! Deze fly-drive neemt je mee naar de tijden van weleer van de Griekse oudheid. Prachtige routes door een groen en bergachtig landschap, met pittoreske dorpjes en archeologische bezienswaardigheden. Tijdens de reis zie je de indrukwekkende rotsformaties bij Kalambaka met daar bovenop de mystieke Meteora kloosters. Grote beschavingen gingen je voor op je route door de Peloponnesos en het vasteland van Griekenland.

&Olives heeft nog veel meer mooie fly  drives in Griekenland. Uiteraard veel op het vaste land vanuit Athene, Thessaloniki en Kalamata maar ook op de Griekse eilanden. In samenwerking met het reisbureau van Yamas kan &Olives ook een fly drive op maat samenstellen. 


Griekenland award winner TUI heeft uiteraard ook vele fly drives naar Griekenland: Skopelos en Skiathos, Ionische eilanden, Cycladen. Kreta, vasteland uiteraard, combinatie van eilanden en vasteland en bijvoorbeeld een fly drive met het thema natuur. 


Bekijk en boek de fly drives van ANWB reizen (voorheen FOX reizen) 
Klassiek Griekenland, Noord-Griekenland en Macedonisch Kavala en het eiland Thassos. Het reisbureau van Yamas.nl (Travelshop) kan deze reizen voor u verzorgen. Online boeken mag natuurlijk ook. Zelfde prijs.