Authentiek

Bijzondere plekjes en accommodaties op het eiland Kreta.  Op deze pagina vind je authentieke inspiratie en accommodaties . Klik op de banners om naar de detailpagina's van de hotels, appartementen en villa's  te gaan met alle informatie en mogelijkheden om te boeken.

Oost-Kreta

Oud Chersonissos (niet te verwarren met nieuw Chersonnisos)

Traditioneel rustig dorpje flink buiten en boven het bekende drukkere Chersonissos wat trouwens buiten het hoogseizoen ook prima geschikt is voor andere doelgroepen dan feestende jongeren. Wil je dan ook wel eens het bruisende centrum van het "nieuwe" Chersonissos kijken, wandel dan naar beneden (ca. 3 kilometer) neem een drankje in één van de hippe strandbars en neem een voordelige taxi terug naar het rustige en authentieke "boven" naar het leuke dorpspleintje met authentieke Griekse taverna's en winkeltjes.  

 

Hotel Balsamico Traditional Suites

Authentiek Grieks en kleinschalig hotel in het oude en historische gedeelte van Oud Chersonissos


Koutouloufari 

Klein plaatsje op de heuvels boven Chersonissos met enkele accommodaties en leuke restaurantjes. Een tip voor het voor- en naseizoen wanneer het daar gezellig druk is. Prima uitvalslocatie om Kreta te ontdekken. Wandelend loop je naar het strand, (let op: terug naar behoorlijk naar boven) het nabijgelegen Piskopiano en iets verderop het pittoreske pleintje van Oud-Chersonissos. 

Villa Ippocampi


Villa Ippocampi
is een kleinschalige boutique accommodatie. Modern maar wel authentiek Grieks. Comfortabel ingerichte appartementen met twee honeymoon suites op de bovenverdieping. Perfecte gastvrije service van Lydia, Nikos en Maria.