Peloponnesos

Bergen, rivieren, meren, historie maar ook heerlijke kustplaatsen om te relaxen en te genieten van het Griekse leven met al z'n lekkernijen. Ga op ontdekkingsreis! 

Waarom op vakantie naar de Peloponnesos? Vanwege de Griekse cultuur en oudheden. Stap terug in de tijd terwijl je wandelt door de oude ruïnes van Mycene, de stad van de legendarische koning Agamemnon. Verken de tempel van Zeus in Olympia, waar de oude Olympische Spelen werden geboren. Voel de echo's van het verleden in het goed bewaard gebleven theater van Epidauros, bekend om zijn buitengewone akoestiek. 

De Peloponnesos heeft een levendige cultuur en kent hedendaagse kunst. Beleef lokale festivals, traditionele dans en muziek. Bezoek kunstgalerijen en ambachtelijke markten om unieke souvenirs te vinden.

Ook vanwege de mooie natuur komen velen naar dit mooie stuk Griekenland. Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van de kristalheldere wateren van de Middellandse Zee tot de indrukwekkende Taygetos-bergketen, Ontdek de stranden, maak schitterende wandelingen.

Er zijn tevens vele leuke authentieke, traditionele dorpen te bezoeken. Bijvoorbeeld  Nafplion, met zijn geplaveide straatjes en Venetiaanse architectuur. Proef de lokale gerechten in gezellige tavernes, met de typische Griekse gastvrijheid. 

Geniet natuurlijk ook van de prachtige stranden zoals Voidokilia, Simos op Elafonisos, en Kalogria Beach.

Met onderstaande reisorganisaties heeft het reisbureau van Yamas (Travelshop) een samenwerking en kan je deze vakanties laten verzorgen met vast aanspreekpunt. 

 

&Olives heeft leuke, bijzondere en soms wat luxere accommodaties inclusief huurauto. Afhankelijk van de locatie te combineren met onderstaande authentieke excursies en workshops. Tevens prachtige fly drives, een unieke mogelijkheid om de Peloponnesos goed te ontdekken


 

 

Bij TUI vind je een aantal fly drives, een rondreis en nog een aantal mogelijkheden waarbij je de Peloponnesos bezoekt.


Je kunt je Peloponnesos vakantie via Yamas.nl online boeken bij onderstaande reisorganisaties:

Vraag via dit formulier een offerte aan voor een Peloponessos vakantie en/of een excursie/workshop van Mama's Flavours.