Luxe

Laat je helemaal laten verwennen met een luxe Griekenland vakantie. Wat wil je nog meer?  Het is trouwens ook een luxe om je vakantie geheel te laten verzorgen door ons reisbureau, je hoeft dan zelf nergens meer aan te denken!     

"Premium" zijn de luxe hotels van de reisorganisatie Corendon, zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gastvrijheid, serviceniveau en hoge klantbeoordelingen. Bekijk op je gemak het uitgebreide aanbod betaalbare luxe Griekenland vakanties. 

"Premium Platinum". Dit label wordt toegekend aan de allerbeste vijfsterrenhotels in het assortiment van de reisorganisatie. Veertien hotels en resorts vallen onder dit nieuwe label doordat zij volgens Corendon uitblinken in gastronomie, ligging en stijl.


Grecotel Hotels en Reorts

 

De Grecotels staan voor:

  • verfijnde lifestyle ervaringen
  • de beste locaties: luxe aan het strand
  • Griekse gastvrijheid
  • Uitmuntende gastronomie
  • duurzaamheid
  • betrouwbare service
  • hoge klantwaarderingen

Vergelijk bovenstaand aanbod ook nog even met de onderstaande prijzen van Corendon. Of nog beter: vraag een offerte aan via het reisbureau van Yamas.nl omdat wij ook nog Grecotel aanbod hebben via Duitse reisorganisaties. Het kan zomaar een paar honderd euro verschillen! 

18 november bron: Corendon

Corendon vergroot aanbod in Griekenland met Grecotel keten

Vanaf het zomerseizoen van 2024 kunnen Corendon klanten kiezen uit 15 nieuwe hotels en resorts van Grecotel: 8 op Kreta, 4 op Corfu, 2 op Kos en één op Rhodos. De bekende Griekse hotelketen heeft in de loop der jaren al veel internationale prijzen gewonnen. De luxe 4- en 5-sterren hotels zijn stuk voor stuk uniek en bevinden zich vaak aan de mooiste stranden van Kreta, Corfu, Kos en Rhodos. De keten hecht veel waarde aan gastronomie en uitstekende service. De luxe voorzieningen, mooie kamers, heerlijke gerechten en goed opgeleid personeel zorgen voor een geweldige vakantie onder de Griekse zon.

Culinaire ervaring

De ultieme culinaire ervaring beleef je in de Grecotel LUXME® hotels, een uitgebreid All Inclusive concept dat de smaakpapillen verwent. Het buffet en de vele à la carterestaurants hebben een gevarieerd aanbod van zowel lokale specialiteiten als internationale lekkernijen. De getalenteerde chef-koks bereiden met passie en gebruik van verse lokale ingrediënten de meest verrukkelijke gerechten, waardoor gasten keer op keer van heerlijke maaltijden kunnen genieten. Bovendien bieden de meeste van deze hotels een exclusief gastronomisch restaurant voor gasten van 12 jaar en ouder, evenals een uitgebreide selectie bars om aan ieders smaak te voldoen.

Meerwaarde voor de Griekse eilanden
Atilay Uslu, oprichter van Corendon: "We zijn trots om deze samenwerking aan te kondigen. Onze klanten zoeken kwaliteit en waarderen uitstekende service en lekker eten. De Grecotel keten voldoet perfect aan deze wensen. Het feit dat we alle hotels aan ons aanbod toevoegen op de bestemmingen waarop we vliegen, is echt een aanwinst voor onze zonvakanties op de Griekse eilanden."

Nu boekbaar voor zomer 2024
Yorg Bonami, Sales & Marketing Manager BENE bij Grecotel: "We zijn zeer blij dat Corendon voortaan één van onze partners wordt op de Nederlandse & Belgische markt. En dat met een zeer uitgebreid aanbod van maar liefst 15 van onze hotels! Er vroeg bij zijn is de boodschap, want de boekingen voor zomer '24 lopen als een trein!


De Mitsis Hotels op Kos, Rhodos en Kreta staan garant voor hartelijke gastvrijheid, excellente service en uitstekende restaurants, Een voorbeeld: Op Kos staat  het Mitsis Blue Domes Resort, het meest luxueuze 5-sterrenresort op het eiland, met maar liefst 12 restaurants, 6 bars, een eigen wellnesscentrum en conciërgeservice. Daarom staat deze keten bij Yamas terecht is de luxe categorie. Het gaat bij Mitsis om een ultieme vakantiebeleving met gastronomische gerechten en een hoogwaardige (Ultra) All Inclusive service voor koppels of het hele gezin.
Boek online op Yamas.nl bij Corendon of boek het via het reisbureau van Yamas.nl met een vast aanspreekpunt voor dezelfde online prijs.


Bij onze onderstaande online only partners boek je natuurlijk ook online maar je kunt ons altijd even gratis advies vragen voordat je boekt.

Sunweb Excellent staat voor : Focus op kwaliteit, resorts met de absolute wow-factor, uitmuntende service en een exclusieve selectie.