Yamas.nl is nog vol in ontwikkeling. Je kunt al wel zoeken en boeken via de vakantiethema's.

Luxe

Laat je helemaal laten verwennen met een luxe Griekenland vakantie. Wat wil je nog meer?  Het is trouwens ook een luxe om je vakantie geheel te laten verzorgen door ons reisbureau, je hoeft dan zelf nergens meer aan te denken!     

"Premium" zijn de luxe hotels van de reisorganisatie Corendon, zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, gastvrijheid, serviceniveau en hoge klantbeoordelingen. Bekijk op je gemak het uitgebreide aanbod betaalbare luxe Griekenland vakanties. 

"Premium Platinum". Dit label wordt toegekend aan de allerbeste vijfsterrenhotels in het assortiment van de reisorganisatie. Veertien hotels en resorts vallen onder dit nieuwe label doordat zij volgens Corendon uitblinken in gastronomie, ligging en stijl.


Grecotel Hotels en Reorts

 

De Grecotels staan voor:

  • verfijnde lifestyle ervaringen
  • de beste locaties: luxe aan het strand
  • Griekse gastvrijheid
  • Uitmuntende gastronomie
  • duurzaamheid
  • betrouwbare service
  • hoge klantwaarderingen

De Mitsis Hotels op Kos, Rhodos en Kreta staan garant voor hartelijke gastvrijheid, excellente service en uitstekende restaurants, Een voorbeeld: Op Kos staat  het Mitsis Blue Domes Resort, het meest luxueuze 5-sterrenresort op het eiland, met maar liefst 12 restaurants, 6 bars, een eigen wellnesscentrum en conciërgeservice. Daarom staat deze keten bij Yamas terecht is de luxe categorie. Het gaat bij Mitsis om een ultieme vakantiebeleving met gastronomische gerechten en een hoogwaardige (Ultra) All Inclusive service voor koppels of het hele gezin.
Boek online op Yamas.nl bij Corendon of boek het via het reisbureau van Yamas.nl met een vast aanspreekpunt voor dezelfde online prijs.


Bij onze onderstaande online only partners boek je natuurlijk ook online maar je kunt ons altijd even gratis advies vragen voordat je boekt.

Sunweb Excellent staat voor : Focus op kwaliteit, resorts met de absolute wow-factor, uitmuntende service en een exclusieve selectie.