Yamas.nl is nog vol in ontwikkeling. Je kunt al wel zoeken en boeken via de vakantiethema's.

Actief

Lekker actief bezig zijn, de natuur in en bijzondere plekjes ontdekken. Ga wandelend of fietsend het echte Griekenland bewonderen. Je vindt hier een aantal mogelijkheden om een actieve Griekenland te beleven en gezond bezig te zijn. 

Zoek je een groepswandelvakantie naar Griekenland zodat je met gelijkgestemden je ervaringen kunt delen ? Dan heeft de ANWB een aantal Griekse wandelvakanties voor je beschikbaar: Halkidiki, Saronische golf en Evia. Het reisbureau van Yamas (Travelshop@ReisburoApollo) is partner van ANWB vakanties en je kunt deze reizen dus helemaal laten verzorgen voor de online prijs die je op de ANWB website vindt.
De actieve Griekenland vakanties met SNP natuurreizen zijn kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms avontuurlijk. Deze vakanties zijn direct online te reserveren. Op  de fiets in Noord-Griekenland, een combinatie van Noord-Griekenland en Macedonië, Rhodos of een combinatie Rhodos en Zuidwest-Turkije. Eye4Cycling heeft een persoonlijke benadering en de vakanties hebben veel aandacht voor lokale cultuur, bevolking en de natuur. Deze reizen kunnen direct online geboekt worden.