Deze website is nog in vol in ontwikkeling. Je kunt wel alvast zoeken en boeken boeken via de vakantiethema's.

Griekse evenementen en concerten in Nederland

In Nederland zijn er ook vaak Griekse uitjes en evenementen te beleven. Muziek- en toneeloptredens, dansen, lezingen, markten, presentaties, beurzen. Organiseer jij een Grieks evenement? Dan mag je die hier gratis plaatsen. Vul daarvoor het formulier in onderaan deze pagina.  


1000MODS op 23 juni in de Melkweg te Amsterdam

SPECIAL GUEST: THE WELL

1000mods is met stip een van de meest succesvolle Griekse rockbands van het afgelopen decennium. Hun voorliefde voor zowel de jaren ‘70 als de glorieuze jaren ‘90 komt niet alleen tot uiting in hun mix van spacey stonerrock, doomy metal en fuzzy grunge, maar zie je ook terug in hun voorkeur voor vintage apparatuur en een dik analoog geluid. De band zag het voor het eerst het daglicht in de zomer van 2006 en sindsdien hebben ze honderden liveshows gespeeld in Europa en Noord-Amerika. Ze staan bekend om hun gepassioneerde shows met explosieve zware muziek, psychedelisch, trippy, angstaanjagend, melodieus en gevaarlijk verslavend! Hun laatste album ‘Youth of Dissent’ uit 2020 werd geproduceerd door Matt Bayles (Pearl Jam, Mastodon, Isis, Soundgarden, enz.) en is niet alleen hun beste tot nu toe, maar lijkt ook te leiden tot hun grote doorbraak. The best is yet to come! 


YANNIS KOTSIRAS dinsdag 11 oktober in de Melkweg te Amsterdam

Yannis Kotsiras komt weer naar Amsterdam, met een ode aan de Griekse muziekhistorie! Dit keer bestaat zijn setlist niet alleen uit zijn eigen werk, maar ook uit bekende nummers van andere moderne Griekse muzikanten als Mikis Theodorakis, Manos Hatzidakis, Stavros Xarchakos en Mimis Plessas. Verder zullen ook Griekse rebetika- en folkliedjes van o.a. Markos Vamvakaris, Vassilis Tsitsanis en Christos Nikolopoulos niet ontbreken. Yiannis wordt ditmaal begeleid door George Papachristoudis op piano en Vangelis Machairas op bouzouki, oud en tzouras.


MICHALIS HATZIGIANNIS Zondag 16 oktober in de Melkweg te Amsterdam

Michalis Hatzigiannis komt naar Nederland! Na een lange break is de populaire Griekse popster helemaal ready om dit najaar de Europese podia te betreden. Michalis werd met meerdere hits en platinumalbums al snel een bepalende singer-songwriter in zijn thuisland. Of het nu met een energieke track betreft of zijn soms hartverscheurende ballads - een belangrijke deler is zijn songs is altijd het persoonlijke waarmee de zanger steeds opnieuw weet te ontroeren.

 

Geef hier jouw Griekse evenement/uitje door en wij plaatsen het gratis op Yamas.nl