Yamas.nl is nog vol in ontwikkeling. Je kunt al wel zoeken en boeken via de vakantiethema's.

Griekse evenementen en concerten in Nederland België en grensstreek Duitsland

In Nederland zijn er ook vaak Griekse uitjes en evenementen te beleven. Muziek- en toneeloptredens, dansen, lezingen, markten, presentaties, beurzen. Organiseer jij een Grieks evenement? Dan mag je die hier gratis plaatsen. Vul daarvoor het formulier in onderaan deze pagina.  

Nikos Apergis Live in Amsterdam
30 september

 

Van Athene naar Amsterdam: maak je klaar voor Nikos Apergis Live!
Zet je schrap voor een muzikale topreis terwijl de Griekse zanger Nikos Apergis onze stad siert met zijn aantrekkelijke stem en magnetische energie! Speciale gast: MARKIRRA DJ: Giorgos Dragoutas 

 

Save the date: 30/09/2023, 22:00

Get your TICKET online: https://diasporaevents.nl/tickets/

Location: PONG - Jan van Galenstraat 315, 1056 CB, Amsterdam

 


31 oktober Christos Dantis – Genk (BEL)

Christos Dantis is een Griekse singer-songwriter en muziekproducent. Hij staat bekend om zijn bijdragen aan de Griekse muziekscene en heeft verschillende albums uitgebracht. Hij heeft ook samengewerkt met andere bekende Griekse artiesten.

Een van zijn bekendste nummers is "To Palio Mou Palto" (Το Παλιό Μου Παλτό), wat vertaald kan worden als "Mijn oude jas". Dit nummer werd een grote hit in Griekenland en is nog steeds populair.

 

ZA 16 DEC 2023 Boxmeer Noord-Brabant

MAKIS SEVILOGLOU PIRATES

Deze Griekse componist, zanger en bouzoukispeler en zijn band behoren tot het beste dat Griekenland op dit moment op muzikaal gebied te bieden heeft. In zijn melodieuze en harmonieuze muziek vol typische Griekse ritmes klinkt melancholie door, maar ook een relativerende kijk op herkenbare levens- en liefdesperikelen.

Op 16 december in Boxmeer  zult u zich in Griekenland wanen. Makis en zijn muziek brengen u in gedachten naar een eiland in de Egeïsche zee of een concert in Athene. Makis brengt de Griekse muziek naar Nederland. De Weijer is er trots op om Makis te kunnen begroeten en een concert van hem aan het publiek te kunnen aanbieden. De liefhebbers van het pure Griekse lied kunnen reikhalzend uitkijken naar het concert op 16 december.

Kijk hier voor meer informatie en tickets


Geef hier jouw Griekse evenement/uitje door en wij plaatsen het gratis op Yamas.nl