Yamas.nl is nog vol in ontwikkeling. Je kunt al wel zoeken en boeken via de vakantiethema's.

Zon Algemeen

Hier vind je het algemene Griekenland aanbod van onze partner reisorganisaties waarbij wij de reservering helemaal verder kunnen "ontzorgen" voor dezelfde online prijs. Direct online boeken? Mag natuurlijk ook. De betreffende reisorganisatie zal de boeking afhandelen. Yamas werkt alleen samen met ANVR en SGR (of gelijkwaardig) aangesloten organisaties.  TUI is niet alleen de grootste reisorganisatie van Europa maar heeft ook een enorm Griekenland vakantie aanbod veelal met de eigen TUI vluchten  maar ook in combinatie met Transavia naar kleinere eilanden of het vasteland.
Vaak leuke (lastminute) aanbiedingen of speciale acties.


 

Met Corendon naar de Griekse zon!

Negen Griekse bestemmingen met populaire accommodaties maar ook de kleinschalige en authentieke charme hotels en appartementen. Vliegen met eigen Corendon Dutch Airlines en zeker in voor-  en naseizoen leuke last minutes en aanbiedingen. 


Tijdens een vakantie met de Jong Intra vakanties kom jij volledig tot rust terwijl je geniet van alles wat Griekenland te bieden heeft.

  • Zonvakanties naar Corfu, Kreta, Rhodos, Kos en Zakynthos.
  • Rondreizen met een groep en gids door Griekenland.
  • Individuele rondreizen door Griekenland.
  • Stedentrips 
    Je vindt het bij onze Griekenland partner De Jong Intra.

Online only partners 

De onderstaande vakanties zijn alleen online en dus niet via het reisbureau van Yamas.nl te boeken. We helpen je uiteraard wel graag met het advies voor deze online reserveringen.