Griekse restaurants in Nederland

Verleng je Griekenland vakantie of kom alvast in de stemming voor de volgende. Ga lekker Grieks eten bij jou in de buurt bij je favoriete restaurant. Net over de grens in Duitsland zitten trouwens ook een paar goede Griekse restaurants.  

Alkmaar Noord Holland Restaurant Irodion

Met uitzicht op de Waagtoren, zit je bij ons midden in het oude centrum van Alkmaar. Hier bereiden wij al sinds 1989 de heerlijkste Griekse gerechten om het pittoreske Griekenland te proeven en zelf de Griekse sfeer te ervaren in alle geuren en kleuren.

De focus voor onze keuken ligt op het beste dat Griekenland te bieden heeft; de beste verse groenten; echte Griekse yoghurt; mals vlees en de beste vis en schelpdieren.
We hebben onze leveranciers zorgvuldig uitgekozen en houden de smaak van hun verse producten zo puur mogelijk.


Nieuw Grieks restaurant Mezzeria Milo opent deuren in Drieharingstraat Utrecht

In de Drieharingstraat in Utrecht opent vrijdag Mezzeria Milo. Het wordt een Grieks restaurant waar onder meer kleine gerechten gedeeld kunnen worden. Voorheen zat op deze locatie De Kleine Parade gevestigd.

Bekende gerechten zoals mixed grill, moussaka, gyros, bifteki en gevulde wijnbladeren worden geserveerd, maar ook verschillende saganaki’s, kaviaarsalade, meerdere soorten bruschetta, courgettekoekjes en spanakopita staan op de kaart. Ook zijn er een hoop mezedes te bestellen om samen te delen.

Het interieur laat zich kenmerken door prints met pauwenveren, lichtletters, pepers en een citroenboom die het plafond siert.

Kevin, bedrijfsleider van Mezzeria Milo, benadrukt: “We willen een plek creëren waar mensen samenkomen, waar altijd een extra stoel kan worden bijgeschoven, en waar gasten genieten van zowel smakelijk eten als elkaars gezelschap.”

Mezzeria Milo is van dinsdag tot en met vrijdag geopend, vanaf 16.00 uur en op zaterdag vanaf 14.00 uur.