Adults Only

Hier vind je inspiratie voor een Adults Only vakantie op het veelzijdige Kreta. Kom tot rust en geniet van het heerlijke Griekse sfeertje. Er zijn vele mooie baaien en dorpjes te bezoeken en met een huurauto en kijk je ogen uit. We kunnen je bij je boeking voorzien van tips op maat uit eigen ervaring.  

Zuid-Kreta

Ierapetra

Plaats aan de zuidkust van Kreta en niet al te ver rijden van de luchthaven. Er is rondom Ierapetra veel landbouw en kassen maar de plaats zelf is leuk om een dagje te bezoeken bijvoorbeeld op zaterdag wanneer er een grote markt is. Er zijn ook wat oudheden te bekijken zoals het fort "Kales" in de haven uit 1212. Aan de haven zijn vele restaurants en terrassen waar de Grieken zelf ook graag komen. Er zijn in het zomerseizoen ook enkele festivals. Je kunt een dagtocht per boot maken naar het eiland Chrissi met mooie baaien en stranden. 

Op zoek naar een romantisch verblijf met je partner? Dan is Adults Only Numo Ierapetra Beach Resort op Kreta een aanrader! Van deze prachtige foto's krijg je toch meteen een vakantiegevoel?