Deze website is nog in vol in ontwikkeling. Je kunt wel alvast zoeken en boeken boeken via de vakantiethema's.

Authentiek en kleinschalig

Bijzondere Griekse accommodaties en bestemmingen die helemaal bij de sfeer van het echte Griekenland passen. Deze vind je bij onderstaande organisaties waar je direct online kan boeken of je laat het voor dezelfde prijs verzorgen door het reisbureau van Yamas.  


Bij &Olives heb je twee thema's: Couleur Locale en Kleinschalig. Authentieke boerderijen charmehotelletjes in de sfeer van het land en kleinschalig met rust, ruimte en natuur. 

 


 

Ook bij Corendon vind je kleinschalige charme hotels en appartementen. Het reisbureau van Yamas heeft er veel bezocht en er zitten hele leuke echte Griekse kleinschalige accommodaties bij. Aantrekkelijke prijzen, zeker in het voor- en naseizoen. Boek online of vraag eerst even advies van het reisbureau van Yamas.


Onderstaande reizen zijn "online only"Boek deze vakanties online op Yamas.nl. 


Boek jouw volgende vakantie inclusief vlucht, verblijf en huurauto bij
Eliza was here
.
Ontdek charmante en authentieke vakantieadresjes in Europa, weg van de massa. Tot rust komen aan het (privé)zwembad van het verblijf, nieuwe ontdekkingen doen in één van de vele verborgen stadjes en elke dag weer laten verrassen door de lokale keuken…