Deze website is nog in vol in ontwikkeling. Je kunt wel alvast zoeken en boeken boeken via de vakantiethema's.

Home » Vakantie thema's » Actief

Actief

Lekker actief bezig zijn, de natuur in en bijzondere plekjes ontdekken. Ga wandelend of fietsend het echte Griekenland bewonderen. Je vindt hier een aantal mogelijkheden om een actieve Griekenland te beleven en gezond bezig te zijn 

Onze partner Wandelvakanties Europa heeft Individuele wandelvakanties naar Griekenland samengesteld in de vorm van trektochten, een rondreis en eilandhoppen.
In een trektocht wandel je van de ene plaats naar de andere en wordt de bagage vervoerd. Bij Eilandhoppen verblijf je op twee of drie eilanden waar je de keuze hebt uit verschillende wandelingen. Bij een rondreis beleef je een mix van cultuur & wandelingen. Laat deze wandelvakanties verzorgen door het reisbureau van Yamas!


Zoek je een groepswandelvakantie naar Griekenland zodat je met gelijkgestemden je ervaringen kunt delen ? Dan heeft de ANWB een aantal Griekse wandelvakanties voor je beschikbaar: Halkidiki, Saronische golf en Evia. Het reisbureau van Yamas (Travelbert@ReisburoApollo) is partner van ANWB vakanties en je kunt deze reizen dus helemaal laten verzorgen voor de online prijs die je op de ANWB website vindt.
De actieve Griekenland vakanties met SNP natuurreizen zijn kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms avontuurlijk. Deze vakanties zijn direct online te reserveren. Op  de fiets in Noord-Griekenland, een combinatie van Noord-Griekenland en Macedonië, Rhodos of een combinatie Rhodos en Zuidwest-Turkije. Eye4Cycling heeft een persoonlijke benadering en de vakanties hebben veel aandacht voor lokale cultuur, bevolking en de natuur. Deze reizen kunnen direct online geboekt worden.