Griekse evenementen en concerten in Nederland, België en grensstreek Duitsland

In Nederland zijn er ook vaak Griekse uitjes en evenementen te beleven. Muziek- en toneeloptredens, dansen, lezingen, markten, presentaties, beurzen. Organiseer jij een Grieks evenement? Dan mag je die hier gratis plaatsen. Vul daarvoor het formulier in onderaan deze pagina.  


ZA 16 DEC 2023 Boxmeer Noord-Brabant

MAKIS SEVILOGLOU PIRATES

Deze Griekse componist, zanger en bouzoukispeler en zijn band behoren tot het beste dat Griekenland op dit moment op muzikaal gebied te bieden heeft. In zijn melodieuze en harmonieuze muziek vol typische Griekse ritmes klinkt melancholie door, maar ook een relativerende kijk op herkenbare levens- en liefdesperikelen.

Op 16 december in Boxmeer  zult u zich in Griekenland wanen. Makis en zijn muziek brengen u in gedachten naar een eiland in de Egeïsche zee of een concert in Athene. Makis brengt de Griekse muziek naar Nederland. De Weijer is er trots op om Makis te kunnen begroeten en een concert van hem aan het publiek te kunnen aanbieden. De liefhebbers van het pure Griekse lied kunnen reikhalzend uitkijken naar het concert op 16 december.

Kijk hier voor meer informatie en tickets


Geef hier jouw Griekse evenement/uitje door en wij plaatsen het gratis op Yamas.nl