Extra's

Maak je vakantie compleet met een huurauto, een parkeerplaats op de luchthaven en leuke excursies om straks met verhalen terug te komen.

Taxi naar en van de luchthaven

Heb je vervoer van of naar een luchthaven nodig? Je boekt bij Sneleentaxi eenvoudig een taxi van en naar luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Door de landelijke dekking kan er in heel Nederland een taxi naar de luchthaven geboekt worden. Met Sneleentaxi ben je verzekerd van scherpe tarieven en een comfortabele reis.

Ook voor taxiritten vanaf het vliegveld ben je bij sneleentaxi aan het juiste adres. Wanneer je reist vanaf een luchthaven, houden we je vlucht in de gaten aan de hand van het opgegeven vluchtnummer. De chauffeur blijft in ieder geval tot 70 minuten na de landing op je wachten. Wanneer het langer duurt, bijvoorbeeld door een douanecontrole, kun je dit aangeven bij je vervoerder. Is je vlucht vertraagd? Onze chauffeurs blijven tot drie uur vertraging op je wachten. Ervaar het gemak van sneleentaxi en reis onbezorgd van en naar de luchthaven!


Transfers

Je komt aan op een luchthaven in Griekenland en je wilt zo snel mogelijk naar je geboekte accommodatie. Je kunt dan een taxi nemen maar je vraagt je af hoe veilig het is en wat de prijs zou moeten zijn. Regel het van te voren met een taxi of busje van Holiday Taxis. Dan weet je waar je aan toe bent.

HolidayTaxis is een wereldwijde transportservice naar steden en resorts in meer dan 12.000 bestemmingen in ruim 130 landen over de hele wereld.

  • prima prijs-en kwaliteitsverhouding
  • voor elk budget een ruime keuze aan voertuigen, waaronder auto's, (mini)bussen, limousines, watertaxi's en helikopters.
  • Bespaar tot wel 35% : de goedkoopste transfers voor met geverifieerde partners!
  • Meer dan 500,000 transfers met als doel klanten op tijd van en naar de luchthaven brengen!
  • 24/7 klantenondersteuning : altijd beschikbaar om je te helpen met jouw transfer

Taxi2airport biedt goedkope luchthaventransfers door ervaren taxibedrijven. Door gebruik te maken van een taxi voorkom je hoge parkeerkosten of afhankelijkheid van bekenden voor de rit van of naar de luchthaven. Ook na een lange reis of aankomst in een onbekend land is een gereserveerde, betrouwbare taxi het ideale startpunt van een vakantie


Autohuur

Je ziet en beleeft meer met een huurauto en komt op plekjes waar je met een excursie niet komt. Boek met volledige verzekering zonder eigen risico. Bij Sunny Cars is het eigen risico altijd afgekocht. Bij Discover Cars neem je het "volledige dekking" pakket erbij.